Posted inActualitate

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

City managerul Municipiului Oradea, Mihai Jurca, a semnat, joi, în Chişinău, Republica Moldova, contractul de asociere în participaţie între Societatea Air Oradea şi operatorul de transport aerian HiSky Europe SRL. Contractul prevede operarea de zboruri de la Oradea, către Bucureşti şi Londra.

”Conform contractului, încheiat pe o perioadă de 5 ani, HiSky va opera 5 zboruri pe săptămână, pe ruta Oradea – Bucureşti şi retur, respectiv 3 zboruri pe săptămână pe ruta Oradea – Londra şi retur. Din Oradea vor fi operate, de asemenea, curse charter către 3 destinaţii care vor fi anunţate public în următoarea perioadă”, a transmis, joi, Consiliul Judeţean Oradea, printr-un comunicat de presă.

Mihai Jurca, city managerul Municipiului Oradea, a afirmat că investiţia de 750.000 de euro pentru un business plan de 5 ani ”a fost gândită pentru a dezvolta zboruri stabile şi pentru a susţine eforturile deschiderii unei baze operaţionale de pe Oradea”.

”Ne va permite pe viitor să gândim şi alte direcţii de dezvoltare. Raportat la cifra de afaceri a business plan-ului, investiţia publică este de 2%, riscul operării fiind asumat de compania HiSky. Doresc să mulţumesc conducerii companiei, domnului Iulian Scorpan, şi echipei sale pentru încrederea pe care ne-o oferă prin deschiderea de noi zboruri de pe Aeroportul Oradea”, a precizat Mihai Jurca, city managerul Municipiului Oradea.

”Bihorul este unul dintre judeţele cu potenţial, care a fost, până acum, slab deservit de transportul aerian. De aceea, am ales să stabilim aici cea de-a patra bază operaţională a companiei, după Bucureşti, Cluj şi Chişinău. Pentru început, vom opera zboruri către două destinaţii. Prin ruta către Bucureşti vom oferi, însă, orădenilor acces la întreaga noastră reţea de destinaţii. Avem un sistem de legături extrem de bine pus la punct, ceea ce înseamnă că din Oradea, cu doar o scurtă oprire în capitală,  » Read More