Posted inActualitate

Dr. Mihail Pautov „desființează” resveratrolul (video)

Dr. Mihail Pautov „desființează” resveratrolul (video)

Dr. Mihail Pautov desființează resveratrolul. Într-un nou episod din podcast-ul său, doctorul vorbește despre efectele adverse ale resveratrolului, dar și despre lipsa studiilor pe oameni, pentru a demonstra posibilele efecte benefice. Printre altele, potrivit acestuia, resveratrolul este periculos mai ales în cazul persoanelor cu tumori, deoarece poate duce la mărirea acestora. De asemenea, resveratrolul ar diminua efectele benefice ale sportului.

„Atenție mare ce suplimente alegi să consumi”, este recomandarea medicului, care a concluzionat că nu ar lua suplimente cu resveratrol nici dacă i s-ar oferi bani. Pe de altă parte, i-a invitat pe doritori să îi ofere contraargumente validate de studii pe oameni. Mihail Pautov este medic specialist și ex-chirurg. El prezintă emisiunea medicală MediCOOL, de la Antena 1.

Mihail | MyTex.ro

Resveratrolul este un polifenol produs de diferite plante, în special de fructele în culori închise (struguri negri, afine, mure, zmeură etc.). De-a lungul timpului, s-a propagat informația că are rol antioxidant și de încetinire a procesului de îmbătrânire a pielii, de protejare a sănătății inimii, a creierului și a funcțiilor cognitive.

În filmulețul său veți descoperi:
-Ce este Resveratrolul;
-Primele studii;
-Povestea companiei Sirtris Pharmaceuticals
-Beneficiile și efectele adverse ale Resveratrolului
– Influența Resveratrolului asupra celulelor tumorale
-Influența Resveratrolului asupra dietei bogate în proteine
– Resveratrolul diminueaza efectele benefice ale sportului
-De ce Resveratrolul nu este benefic pentru majoritatea oamenilor.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads  » Citește toată știrea aici…