Posted inActualitate

Formaţia rock Dirty Shirt din Seini (Maramureş), concert caritabil la Oradea, pentru un adăpost de pisici

Formaţia rock Dirty Shirt din Seini (Maramureş), concert caritabil la Oradea, pentru un adăpost de pisici

Trupa rock Dirty Shirt din Seini are obiceiul ca la fiecare concert susţinut în ţară să sprijine, inclusiv financiar, o cauză nobilă.

De data aceasta, la recentul concert susţinut aseară la Casa Tineretului din Oradea, băieţii de la Dirty Shirt au ales să sprijine eforturile voluntarelor şi voluntarilor de la adăpostul de pisici înfiinţat de asociaţia Prietenii Pisicilor din localitate.

În afară de popularizarea activităţii adăpostului, pisicuţele cazate acolo au primit suma de 1.000 de lei. Azi, cei de la Dirty Shirt susţin un concert la Timişoara, unde vor ajuta, de asemenea, un adăpost de psici.

Despre Prietenii Pisicilor Oradea

„Cu aproape 14 ani de activitate dedicată, asociația Prietenii Pisicilor… a reușit să rămână ”în viață” până acum în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a întâmpinat. Funcționând exclusiv pe bază de voluntariat, acești oameni au îngrijit sute de pisici și s-au… „descurcat” în absența unui sponsor.

De la fundraising și până la organizarea târgurilor cu obiecte hand-made făcute chiar de voluntari, de la curățenie și drumuri la veterinar și pâna la partea administrativă, această mână de oameni se ocupa de tot ce ține de funcționarea adapostului.

Sunt susținuți de oameni deosebiți, oameni ca voi, care ajută ori de câte ori au această posibilitate. Și nu uitați că orice gest contează! Cum zic cei de aici: nu există ajutor prea mic!

Voluntarele şi voluntarii din Oradea îngrijesc cu multă dragoste micuţele feline

Peste 600 de pisici și-au găsit familii iubitoare și căsuțe în acești ani, și mult mai multe decât atât au trecut pragul adăpostului. S-au implicat și în campanii de sterilizări, de fiecare dată când au reușit atragerea de fonduri. Peste 2000 de pisici comunitare au fost sterilizate, la preț redus sau gratuit până acum,  » Read More