Posted inActualitate

Evenimente muzicale de excepție la Sala Patria

Evenimente muzicale de excepție la Sala Patria

Evenimente muzicale de excepție la Sala Patria

Filarmonica Brașov propune pentru săptămâna aceasta o serie de evenimente muzicale de excepție ce vor avea loc la Sala Patria.

Evenimente muzicale de excepție la Sala Patria | MyTex.ro

Astăzi, de la ora 19:00, în Sala muzicii de cameră, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov® va susține un nou recital de neuitat. În această seară specială, Lucia Neagoe (vioara I), Raluca Irimia (vioara a II-a), Leona Varvarichi (violă), Ștefan Neagoe (violoncel) și invitatul lor, Paul Ionescu (pian) vor interpreta Cvartetul în Re major de Giacomo Puccini și Cvintetul cu pian în mi minor, op. 56 de Luigi Boccherini.

Joi, 7 martie, evenimentele continuă în sala mare a Sălii Patria, începând cu ora 19:00, cu un Concert Simfonic de Mărțișor sub bagheta dirijorului Ciprian Marinescu. Acest concert festiv îi va avea ca soliști pe mezzosoprana Maria Miron Sîrbu și baritonul Iordache Basalic, care vor interpreta piese celebre de Gioachino Rossini, Jacques Offenbach, Eduardo di Capua, Georges Bizet și alții. Acest concert este complet sold out, dar mai sunt disponibile bilete pentru repetiția cu public de la ora 10:00, care se pot procura doar de la Sala Patria.

Pe 8 martie 2024, la Sala Patria va avea loc concertul trupei om la lună, care va lansa albumul „Fazele Lunii”. Concertul va începe la ora 19:00, în sala mare a Sălii Patria. „Fazele Lunii” conține 20 de piese înregistrate live, un best of al celor mai iubite cântece ale trupei, reorchestrate într-o formă electro-acustică. Acest eveniment este de asemenea sold out.

Biletele pentru toate evenimentele se găsesc la casieria Sălii Patria, sau online pe site-ul bilet.ro.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…