Posted inActualitate

Nașa de cununie a Roxanei Vancea este din lumea politică

Nașa de cununie a Roxanei Vancea este din lumea politică

Nașa de cununie a Roxanei Vancea este din lumea politică. Fosta asistentă TV s-a căsătorit religios cu tatăl băiețelului ei, Dragoș Paiu, iar nași de cununie le-au fost avocata Laura Vicol, care este deputat PSD și omul de afaceri Vladimir Ciorbă, soțul ei, potrivit libertatea.ro.

Într-o postare pe Instagram, bruneta a dezvăluit cum a cunoscut-o pe nașa ei, acum 11 ani. „Acum 11 ani sau mai mult m-am întâlnit cu Laura în sală, venea de la tribunal într-un costum absolut superb, frumoasă cum e și acum, era perfectă! I-am zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată, dar dacă se va întâmplă vreo minune și o să o fac, vreau că ea să fie nașa mea”, a precizat Roxana Vancea, pe Instagram.

nașa | MyTex.ro

„Acum 5 luni când am sunat-o să îi spun că am decis să mă căsătoresc religios, nu a ezitat o secundă, a acceptat și nu pot să descriu cât de fericită m-a făcut, chiar dacă simțeam că așa se va întâmplă oricum. Pentru mine este exemplu de OM în tot sensul cuvântului, de femeie, de soție (Vladimir ești un norocos!), de mamă, e o femeie completă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că face parte din viață mea!”, a completat Roxana. Relația dintre cele două este atât de strânsă, încât nașa s-a implicat și în organizarea nunții.

„Am lăsat la latitudinea nașei să hotărască aspectele referitoare la dată, preot, biserică și sunt convinsă că o să iasă perfect. Este foarte credincioasă, a ales cea mai frumoasă biserică și sunt sigură că și cununia noastră o să fie de neuitat”, spunea fosta asistentă TV, înainte de marele eveniment, care a avut loc în weekend.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…