Posted inActualitate

Prinși de DIICOT Brașov cu droguri de 15.000 de euro

Prinși de DIICOT Brașov cu droguri de 15.000 de euro

Prinși de DIICOT Brașov cu droguri de 15.000 de euro…

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus ieri reținerea a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Prinși | MyTex.ro

„Măsura a fost luată după ce inculpații au fost prinși în flagrant în timp ce dețineau în vederea comercializării, pentru suma de 15.000 euro,  cantitățile de aproximativ 1 kilogram de canabis (drog de risc) și 150 grame cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau.
În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat DIICOT Brașov.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…