Posted inActualitate

Aeroportul Brașov. Prima cursă charter de vacanță, pe 22 mai / Prețuri atractive

Aeroportul Brașov. Prima cursă charter de vacanță, pe 22 mai / Prețuri atractive

Acasă/Turism/Aeroportul Brașov. Prima cursă charter de vacanță, pe 22 mai / Prețuri atractive

Aeroportul Brașov va fi „gazda” primului zbor charter pentru sezonul estival 2024 în data de 22 mai. Are destinația Egipt (Hurghada), pentru cei ce vor să se bucure de soare și mare, dar și de excursii la Cairo (Muzeul de Istorie Națională și Piramide) ori Luxor.

Începând cu 22 mai, în fiecare zi de miercuri până în 11 septembrie, aeronava companiei bulgare BH Air va decola de pe Aeroportul Brașov la ora 12.30 și va ajunge la Hurghada la ora 15.30. Din Hurghada va pleca la ora 8.30, pentru a ateriza la Aeroportul Brașov la 11.30.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro

Companiile de turism au pus în vânzare sejururi în Hurghada și împrejurimi cu plecare din Brașov, prețurile pentru luna mai fiind extrem de atractive. Încep de la 399 de euro de persoană, pentru un sejur de o săptămână la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, plus transportul cu avionul. În cazul unei vacanțe all-inclusiv, tarifele încep de la circa 500 de euro/ persoană.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…