Posted inActualitate

Bilete epuizate în două ore. Opera suplimentează două spectacole

Bilete epuizate în două ore. Opera suplimentează două spectacole

Bilete epuizate în două ore. Opera suplimentează două spectacole

Așa cum deja ne-am obișnuit de mai bine de un an, abia s-au pus în vânzare biletele (detalii aici) pentru spectacolele de luna viitoare ale Operei Brașov, că deja sunt sold out reprezentațiile. În două ore, cele mai multe dintre ele.
Conducerea instituției a decis să suplimenteze două dintre spectacole, în singura formă posibilă: repetițiile generale cu public, care se desfășoară exact în aceleași condiții, dar la „matineu”, cu o zi înainte.
„În urma epuizării foarte rapide a biletelor pentru spectacolele programate în februarie, vă invităm, luna viitoare, la două repetiții generale cu public: opereta „Voievodul țiganilor” de J. Strauss-fiul – vineri, 2 februarie 2024, ora 11.00, Sala Operei și opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart – vineri, 9 februarie 2024, ora 11.00, ce va avea loc tot în Sala Operei Brașov”.
Biletele pentru cele două spectacole se pun în vânzare de miercuri, 17 ianuarie 2024, de la ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program casierie: luni – vineri, orele 10 – 17.
Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

Bilete epuizate în două ore | MyTex.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…