Posted inActualitate

Bărbat din Caraş-Severin, arestat preventiv după ce și-a bătut fiica de 2 ani

Bărbat din Caraş-Severin, arestat preventiv după ce și-a bătut fiica de 2 ani

Un bărbat de 34 de ani, din Caraş-Severin, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Oraviţa, după ce în seara zilei de joi, 4 ianuarie, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani, în locuinţa acestora.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, în seara zilei de 04.01.2024, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Oraviţa au fost sesizaţi de către mama minorei despre faptul că soţul acesteia ar fi lovit-o pe minoră cu palmele peste faţă.

„În baza probatoriului administrat, ieri, 5.01.2024, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa”, precizează comunicatul Poliţiei.

Minora a fost transportată la spital unde a rămas internată împreună cu mama acesteia.

IPJ Caraş-Severin anunţă că în acest caz au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, care i-au preluat în îngrijire pe ceilalţi doi minori ai familiei.
Ioana Pop  » Read More