Posted inActualitate

Câte mașini au fost ridicate în week-end din Brașov / Sâmbătă a fost „zi plină”

Câte mașini au fost ridicate în week-end din Brașov / Sâmbătă a fost „zi plină”

Foto: BrașovCity.ro

Câte mașini au fost ridicate în week-end din Brașov.

Poliția Locală și operatorul care asigură serviciul de ridicare a autoturismelor staționate neregulamentar continuă intervențiile pentru creșterea siguranței pietonale și rutiere prin ridicarea autoturismelor care staționează pe treceri de pietoni, blochează vizibilitatea în intersecții, circulația pe trotuare, benzile de circulație (mai ales acolo unde există o singură bandă pe sens, delimitată cu linie continuă de banda de pe sensul opus), accesul către intrările din blocuri etc, așa cum a informat Primăria Brașov.

Câte mașini au fost ridicate în week-end din Brașov | MyTex.roCâte mașini au fost ridicate în week-end din Brașov

Din 16 octombrie, de când serviciul a început să funcționeze, au fost ridicate 429 de vehicule. În cazul altor 42 de mașini, șoferii au fost sancționați cu două puncte amendă și două puncte penalizare, fără a mai plăti taxele de ridicare, transport și depozitare, deoarece au revenit la vehicul înainte de începerea operațiunii de ridicare.

Și în weekend-ul care tocmai a trecut serviciul a fost solicitat. Au fost ridicate 50 de autovehicule, mai ales la solicitarea unor cetățeni care au reclamat Poliției Locale diferite situații. Ziua cea mai aglomerată a fost sâmbătă, 23 decembrie, când au fost ridicate 16 vehicule.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…