Posted inActualitate

De văzut la Timișoara | O nouă ediție a Concertului de Crăciun, organizat de comunitatea italiană

De văzut la Timișoara | O nouă ediție a Concertului de Crăciun, organizat de comunitatea italiană

Cea de-a XVI-a ediție a „Concerto di Natale”, un eveniment muzical ce a devenit o tradiție în calendarul timișorean de Crăciun, va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 20, la Biserica Millennium.

Evenimentul este organizat de Asociația „Fucina Italica Francesco Griselini” și Confindustria România. Concertul de Crăciun oferit publicul de comunitatea italiană ajunge anul acesta la ediția cu numărul 26.

„Cu fiecare an care trece, succesul acestui eveniment crește, transformându-l într-o ocazie de neratat în calendarul sărbătorilor de iarnă din Timișoara. „Concerto di Natale” reprezintă oportunitatea perfectă de a ne întâlni cu prietenii români, comunitatea italiană, autoritățile timișorene și cu toți cei care doresc să împărtășească bucuria sărbătorilor alături de noi”, au transmis organizatorii.

Programul concertului va oferi o experiență muzicală memorabilă, plină de compoziții ce transmit o emoție puternică. Corul și orchestra, sub îndrumarea maeștrilor Enrico Cannata și Iosif Todea, vor oferi un spectacol impresionant.

Ca de obicei, publicul se va bucura de prezența corului și orchestrei, formate din muzicieni talentați din Timișoara.

Repertoriul variat al concertului, care acoperă perioadele de la baroc până în secolul al XX-lea sau muzica pop, cu aranjamentele inconfundabile ale maestrului Enrico Cannata, promite o experiență sonoră captivantă și plină de energie.

Participarea la concert este gratuită. Pentru un acces mai ușor și rapid în sală, cei care doresc pot rezerva un bilet gratuit pe site-ul fucinaitalica.ro, secțiunea My Ticket. Cei care nu au posibilitatea să rezerve bilete online sunt așteptați cu drag, în limita locurilor disponibile, în sală. Pentru un acces mai rapid, la intrare este suficientă prezentarea e-mailului de confirmare a rezervării.

Trebuie menționat și că în cazul în care nu puteți ajunge la concert îl puteți viziona online, pe site-ul asociației

Ioana Pop

 » Read More