Posted inActualitate

MotoCrăciunii au împărțit iar zâmbete și dulciuri prin Brașov

MotoCrăciunii au împărțit iar zâmbete și dulciuri prin Brașov

MotoCrăciunii au împărțit iar zâmbete și dulciuri prin Brașov

Și în acest an, MotoCrăciunii au adus bucurii copiilor, dar și celor mari, care le-au ieșit în cale prin Brașov. Duminică, peste 20 de motociclişti, costumaţi în Moş Crăciun, au pornit să dea o tură prin tot orașul.
Moșii pe două roți motorizate au făcut un popas în zona Modarom, unde e amplasată Căsuța Nürnberg, oraș german cu care, după o lungă cooperare, se va înfrăți Brașovul, şi i-au salutat pe brașovenii și turiștii ieșiți la plimbare prin centrul oraşului.
Motocicliștii au avut ca punct final Lacul Noua, pentru tradiționala poză de grup.
„Braşovul se pregăteşte de sărbătoare, iar noi, grupul de motociclişti, venim în întâmpinarea oraşului cu o bomboană, cu ceva dulce şi transmitem salutări şi toate gândurile bune pentru sărbători cu drag şi cu spor. O să mergem şi până în cartierul Noua, la Lacul Noua, unde o să facem o poză de grup, motocicliştii şi cei care vor să ni se alăture în fotografie. Şi acolo ne aşteaptă dragii noştri copilaşi să le dăm câte o bomboană şi, de ce nu, şi cei vârstnici”, a spus Ciprian Chiricheş, unul dintre moşii pe motocicletă, la Radio România Brașov FM.
Este al treilea an consecutiv când motocicliştii oferă cadouri celor mici şi se conturează deja o tradiţie în Braşov. Copiii, în special, s­-au bucurat foarte mult de întâlnirea cu motoCrăciunii, iar pasionații de bolizi pe două roți le-au admirat motoarele.

MotoCrăciunii au împărțit iar zâmbete și dulciuri prin Brașov | MyTex.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google AdsGoogle Ads  » Citește toată știrea aici…