Posted inActualitate

Moartea miliardarului Mike Lynch a fost confirmată

Moartea miliardarului Mike Lynch a fost confirmată

Moartea miliardarului Mike Lynch a fost confirmată

Cadavrele lui Mike Lynch, cel supranumit „Bill Gates al Marii Britanii”, şi al fiicei sale, Hannah, au fost găsite la bordul iahtului The Bayesian care s-a scufundat luni dimineaţă, 19 august, în largul coastelor Siciliei, a transmis miercuri, 21 august, Reuters, care citează publicaţia britanică The Daily Telegraph.
Iahtul de 56 de metri lungime, proprietate a soţiei omului de afaceri britanic Mike Lynch, avea la bord 22 de persoane şi se afla la ancoră în afara portului Porticello, din apropiere de Palermo, când s-a răsturnat în condiţiile unei furtuni deosebit de puternice.

Moartea miliardarului Mike Lynch a fost confirmată | MyTex.ro

Echipele de salvare căutau şase persoane dispărute – omul de afaceri britanic Mike Lynch, 59 de ani şi pe fiica sa de 18 ani, Jonathan Bloomer, preşedinte al băncii Morgan Stanley International şi soţia sa, precum şi avocatul Chris Morvillo din cadrul firmei internaţionale de avocatură Clifford Chance, împreună cu soţia sa.
Cincisprezece persoane au reuşit să părăsească iahtul înainte ca acesta să se răstoarne, iar corpul unui persoane care a murit a fost recuperat rapid. În cursul zilei de miercuri, 21 august, au fost recuperate cel puţin cinci cadavre din interiorul ambarcațiunii aflate la adâncimea de 49 de metri.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…