Posted inActualitate

Familia lui Alain Delon refuză să omoare câinele cu care actorul dorea să fie înmormântat

Familia lui Alain Delon refuză să omoare câinele cu care actorul dorea să fie înmormântat

Familia lui Alain Delon refuză să omoare câinele cu care actorul dorea să fie înmormântat

Starul francez de film și-a dorit ca animalul său de companie, Loubo, un malinois belgian, să fie „adormit” și să fie întins lângă el în mormânt. Dorința regretatului actor Alain Delon ca animalul său de companie să fie eutanasiat și îngropat împreună cu el a fost respinsă de copiii săi, după un protest din partea activiștilor pentru drepturile animalelor, relatează The Guardian.
Marți, după ce activiștii și-au exprimat consternarea față de perspectiva ca un animal sănătos să fie eutanasiat și s-au oferit să-i găsească câinelui o nouă casă, s-a anunțat că Loubo va trăi.
Fundația Brigitte Bardot a declarat că fiica lui Delon, Anouchka, a confirmat că familia va păstra câinele.

Familia lui Alain Delon refuză să omoare câinele cu care actorul dorea să fie înmormântat | MyTex.ro

Tocmai am discutat cu Anouchka Delon la telefon și mi-a spus că Loubo face parte din familie și va fi păstrat. Câinele nu va fi eutanasiat”, a declarat un purtător de cuvânt al fundației.
Delon a creat o capelă într-un cimitir care conține rămășițele a cel puțin 35 dintre câinii săi, pe terenul împădurit al casei sale, La Brûlerie, la 85 de mile sud-est de Paris, pe care a cumpărat-o la începutul anilor 1970.

În Franța nu există nicio lege care să împiedice proprietarii să își eutanasieze animalele, dar este la latitudinea medicilor veterinari să decidă dacă să le îndeplinească dorințele.

În 2018, Alain Delon și-a exprimat dorința de a fi înmormântat împreună cu animalul.

Acesta este câinele meu la sfârșitul vieții mele. Un ciobănesc belgian pe care îl iubesc ca pe un copil. Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să mergem împreună. Îl va adormi în brațele mele.

 » Citește toată știrea aici…