Posted inActualitate

Celebru bucătar-șef, prins băut la volan

Celebru bucătar-șef, prins băut la volan

Celebru bucătar-șef, prins băut la volan
Le Torriellec Samuel Michael, un celebru bucătar-șef francez, stabilit în România, a fost prins, joi seara, băut la volan de polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei.
Potrivit surselor știripesurse.ro, în jurul orei 20.00, Le Torriellec Samuel Michael, bucătar-șef, în vârstă de 50 de ani, a fost oprit de agenții din București. El conducea un autoturism Audi, pe Bd Aviatorilor.
Bucătarul a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiștii de la Brigada Rutieră, rezultatul fiind 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Potrivit Wikipedia, Samuel Le Torriellec (Chef Samuel), născut în Cherbourg, Franța, pe 24 martie 1974, este un bucătar-șef francez, stabilit în România în 2008.
Între anii 1990 – 1992, a făcut Liceul Hotelier Marland din Granville unde a obținut certificatul în bucătăria profesională – Certificat d’aptitude professionnelle CAP Cuisine.
Între 1992 – 1993, a obținut mențiunea de catering în Liceul Hotelier François Rabelais din Hérouville Saint Clair.
A pornit ca ajutor de bucătar și când a ajuns chef și-a dat seama că mai are de învățat și s-a mai întors o perioadă ca sous-chef într-un alt restaurant, să capete și mai multă experiență. În Franța a lucrat prima oară în restaurantul La Tour d’Argent din Paris care avea 3 stele Michelin. Samuel a mai lucrat ca chef la restaurantul La Marée (cu o stea Michelin).
În România, s-a remarcat la emisiunea MasterChef România, unde a apărut ca guest star în primul sezon, apoi ca jurat în ultimul sezon. Tot ca guest star a apărut și în emisiunea Chefi la Cuțite.

Celebru bucătar-șef | MyTex.ro
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…