Posted inActualitate

Sărutul anului, în politică! – MyTex.ro

Sărutul anului, în politică! – MyTex.ro

Sărutul | MyTex.ro

Sărutul anului, în politică!

Fotografii în care ministrul francez al Sportului îl sărută pe gât pe președintele Emmanuel Macron fac înconjurul lumii. Sărutul ar fi avut loc la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, informează The Telegraph.
Gabriel Attal, prim-ministrul lui Macron, poate fi văzut uitându-se în altă parte în timp ce Amélie Oudéa-Castéra, 46 de ani, îl îmbrățișa pe președintele francez. În imagini se vede cum Amélie îl ține pasional de braț și de ceafă pe Macron și îl sărută pe obraz, aproape de gât.

Sărutul | MyTex.ro

Madame Figaro, revista franceză care a atras atenția pentru prima dată asupra fotografiei, a numit-o un „sărut curios” și a subliniat că ministrul „știe cu siguranță cum să facă lumea să vorbească despre ea”.
Midi Libre a scris: „După ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, presiunea a dispărut, făcând loc euforiei. Într-o explozie de bucurie, ministrul sportului Amélie Oudéa-Castera și președintele Emmanuel Macron s-au sărutat. Sărutul a stârnit mare vâlvă”.

„Ce este acest sărut între Oudéa și Macron?!”, „Lui Brigitte nu-i va plăcea”,  „Mi se pare indecentă această fotografie, nu este demnă de un președinte și un ministru”, „Woah! Asta numesc eu team building”, au comentat și oameni de rând.
Alții au indicat alte fotografii cu ea sărutând sportivi în mod similar, insistând că era doar pasionată de Jocuri.

Nu este prima dată când Amélie Oudéa-Castéra stârnește controverse.
Macron i-a încredințat dubla responsabilitate de ministru al sportului și al educației, dar a fost nevoit să renunțe la acest din urmă post după ce a provocat revoltă spunând că și-a scos fiica de la o școală primară de stat și a trimis-o la una privată exclusivistă din cauza unei „lipse cronice de profesori suplinitori”.

 » Citește toată știrea aici…