Posted inActualitate

Attila Hadnagy, după scandările xenofobe ale fanilor dinamovişti: „Este ceva josnic și urât”

Attila Hadnagy, după scandările xenofobe ale fanilor dinamovişti: „Este ceva josnic și urât”

Attila Hadnagy, după scandările xenofobe ale fanilor dinamovişti: „Este ceva josnic și urât”. Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti au remizat, 1-1, în runda a treia a Superligii.

După meci, directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, fost jucător la FC Braşov, a vorbit despre scandările fanilor dinamovişti.

Attila Hadnagy | MyTex.ro

Deşi galeria „alb-roşilor” a avut un comportament xenofob pe toată durata partidei de la Sfântu Gheorghe, arbitrul Horaţiu Feşnic nu a luat nici o măsură.

„Afară, afară cu ungurii din țară”, „E România, e țara noastră, și ne pi*** pe Ungaria voastră”, „Suntem români și ne vom apăra pământul, neamul și istoria. Ale, ale, ale, ale, să-ți dăm la **** bozgore!”, au fost scandările xenofobe, repetate, ale fanilor lui Dinamo.

Attila Hadnagy, după scandările xenofobe ale fanilor dinamovişti: „Este ceva josnic și urât”. „Un arbitraj cam dubios, dacă pot să-i zic așa. Să nu oprești meciul niciodată când au strigat de nu știu câte ori suporterii lui Dinamo, afară cu ungurii… Și nu mai zic alte înjurături. Să nu oprești… D-aia suntem unde suntem în 2024, dar mergem înainte, asta este. Arbitrii s-au făcut că nu aud. Este ceva josnic și urât! În 2024, să ne strige afară cu ungurii. D-aia suntem unde suntem. Nu o să se oprească dacă domnii arbitri lasă jocul să continue. Puteam să spun că Dinamo are o galerie frumoasă, dar ce-au strigat a fost josnic”, a declarat oficialul lui Sepsi pentru gsp.ro.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…