Posted inActualitate

CFR Călători suplimentează „Trenurile Soarelui”

CFR Călători suplimentează „Trenurile Soarelui”

CFR Călători suplimentează „Trenurile Soarelui”

CFR Călători a anunțat, azi, că numărul de locuri disponibile va fi suplimentat cu 3.000 pe zi. Astfel, pasagerii au la dispoziție aproximativ 21.000 de locuri zilnic dinspre toate regiunile țării către litoralul românesc, scrie Agerpres.

CFR Călători suplimentează | MyTex.ro

CFR Călători suplimentează numărul de locuri dinspre toate regiunile țării către litoralul românesc
Numărul turiştilor care profită de vacanţă şi care aleg să călătorească cu trenul este în continuă creştere. În aceste condiţii, conducerea CFR Călători a decis ca, începând de astăzi, 5 iulie 2024, să suplimenteze capacitatea de transport cu încă 3000 locuri pe zi, astfel că vor fi puse la dispoziţia pasagerilor aproximativ 21.000 de locuri zilnic dinspre toate regiunile ţării către litoralul Mării Negre.

Dacă la începutul sezonului estival – 14/15 iunie 2024, la trenurile cu regim de rezervare ce asigură legătura dinspre principalele oraşe cu litoralul românesc, erau puse la vânzare aproximativ 14.000 locuri zilnic, ulterior acestei date, capacitatea de transport a crescut la peste 18.000 de locuri zilnic”, a transmis compania prin intermediul unui comunicat.

În perioada 10 – 16 iulie, pentru a răspunde cerințelor de transport ale călătorilor, pe ruta Constanța – Mangalia și retur, CFR Călători va introduce încă o pereche de trenuri Regio.
Cele două trenuri sunt:
R 13881 care va pleca din Constanța la ora 21:58 și va sosi în Mangalia la 23:28. Trenul va opri în toate stațiile de pe această rută;
R 13882 care va pleca din Mangalia la ora 03:20 și va sosi în Constanța la 04:41. De asemenea, și acest tren va opri în fiecare stație de pe această rută.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici…