Posted inActualitate

Ludovic Orban: „O bătaie de joc față de români”

Ludovic Orban: „O bătaie de joc față de români”

Ludovic Orban: O bătaie de joc față de români

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a transmis joi că decizia coaliţiei cu privire la calendarul electoral este o nouă tentativă de viciere gravă a rezultatelor alegerilor, el acuzând că consultările cu partidele din opoziţie au fost un simulacru, scrie stiripesurse.ro.
PSD şi PNL dăunează grav democraţiei din România. Decizia de astăzi a coaliţiei cu privire la calendarul electoral este o nouă tentativă de viciere gravă a rezultatelor alegerilor. Consultările cu partidele din opoziţie au fost un simulacru. O bătaie de joc faţă românii care sunt nemulţumiţi de modul dezastruos în care guvernează coaliţia toxică”, a transmis Ludovic Orban.
Au organizat alegerile parlamentare după primul tur al prezidenţialelor. Partidele care vor avea cei doi candidaţi din turul doi vor avea un avantaj net la parlamentare faţă de partidele care nu vor avea candidaţi în turul doi. În ultima săptămână de campanie la parlamentare, săptămâna decisivă în formarea opţiunilor de vot, liderii partidelor care nu vor intra în turul doi nu vor mai avea nicio relevanţă în susţinerea campaniei parlamentare fiind decredibilizaţi de ieşirea din cursă, care va fi considerată de o mare parte din electorat ca o înfrângere.

Ludovic Orban | MyTex.ro

Acest fapt va diminua drastic voturile pe care le vor obţine la parlamentare partidele fără candidat şi turul doi şi va creşte artificial scorul partidelor care îşi promovează candidaţii în turul doi prin polarizarea radicală care se manifestă la toate alegerile prezidenţiale în turul doi”, explică preşedintele Forţa Dreptei.

Potrivit lui Orban, PSD şi PNL încearcă, profitând de faptul că sunt la guvernare, că au un control aproape total asupra administraţiei, asupra media, că au resurse nelimitate pentru susţinerea campaniei,

 » Citește toată știrea aici…