Posted inActualitate

Marius Șumudică și-a găsit echipă / Pe ce internațional român de la Euro 2024 l-ar putea antrena

Marius Șumudică și-a găsit echipă / Pe ce internațional român de la Euro 2024 l-ar putea antrena

Marius Șumudică și-a găsit echipă.

Așa cum a informat Fanatik.ro, el se află deja în Arabia Saudită, purtând negocieri cu Al-Orubah, grupare care a promovat în prima ligă la finele sezonului recent încheiat. Clubul se află în orașul Sakakah, în nord-vestul Arabiei Saudite, cu aproape 300.000 de locuitori, care este capitala provinciei Al-Jawf, parțial mărginită cu Iordania.

Marius Șumudică | MyTex.roMarius Șumudică și-a găsit echipă

Foarte probabil, Marius Șumudică îl va antrena la Al-Orubah și pe Florin Niță, portarul titular al primei reprezentative a României la Euro 2024. „Șumi” l-a luat pe Niță la Gaziantep, în Turcia, în toamna anului trecut, când a preluat această echipă.

În Arabia Saudită, Șumudică se va duela cu un alt antrenor român, Cosmin Contra, care și-a prelungit angajamentul cu Damac, acolo unde evoluează și Nicolae Stanciu, căpitanul „tricolorilor”.

Trecut și pe la FC Brașov în cariera de antrenor, Șumudică a mai profesat în Arabia Saudită la Al-Shaab, Al-Raed și Al-Shabab.

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…