Posted inActualitate

Au început înscrierile la Concursul național de animație

Au început înscrierile la Concursul național de animație

Au început înscrierile la Concursul național de animație | MyTex.roAu început înscrierile la Concursul național de animație | MyTex.ro

Au început înscrierile la Concursul național de animație

Centrul Cultural „Reduta” prin Serviciul Programe Culturale organizează în perioada 17 iunie – 17 octombrie 2024, cea de-a treia ediție a Concursului de animație „WORLD OF ANIMATION”.

Au început înscrierile la Concursul național de animație | MyTex.ro

Concursul se va desfășura într-o singură secțiune, luându-se în considerare că realizarea producțiilor, indiferent de modul de abordare artistic, este la fel de complexă, iar volumul de muncă și ingeniozitatea sunt laborioase în oricare dintre abordările participanților.

În concurs sunt acceptate producții care pot să cuprindă teme diferite, neexistând un subiect predefinit. Nu se admit lucrări cu conținut obscen sau care promovează probleme de natură să aducă prejudicii de imagine socială sau personală.

Criteriile de jurizare sunt: calitatea animației, calități tehnice (render, light, linie de desen sau realizare), claritatea transpunerii mesajului vizual, creativitatea şi originalitatea.

Înscrierea în concurs se va face pe baza trimiterii fișei de înscriere și a lucrării pe adresa de e-mail centrulculturalredutabv@gmail.com.

Termenul-limită de trimitere a producțiilor este 17 octombrie 2024, câștigătorii urmând a fi anunțați până pe data de 28 octombrie.

Premiile* acordate sunt:
Marele Premiu „WORLD OF ANIMATION”– 6.000 de lei
Premiul I – 4.500 de lei
Premiul al II-lea – 4.000 de lei
Premiul al III-lea – 3.500 de lei

* Valoarea premiilor este impozabilă

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Google Ads Whatsapp Channel  » Citește toată știrea aici…