Posted inActualitate

Principele Nicolae al României, prezent la prima ceremonie de absolvire de la British International School of Timisoara

Principele Nicolae al României, prezent la prima ceremonie de absolvire de la British International School of Timisoara

British International School of Timisoara, școala privată cu cea mai rapidă dezvoltare din partea de vest a țării, a marcat ieri un eveniment foarte important: prima ceremonie de absolvire. Evenimentul a fost onorat și de prezența unui oaspete special: Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României.

33 de absolvenți au urcat ieri pe scena British International School of Timisoara, sub privirile emoționate ale părinților și profesorilor veniți pentru a-i vedea cum primesc cea mai importantă diplomă a lor de până acum. Momentul a fost cu atât mai impresionant, fiind onorat de prezența Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României, care a ținut un discurs inspirațional. Cuvintele Alteței Sale au rezonat ca cele ale unui frate mai mare care vorbea cu frații săi mai mici.

”Ieri am luat parte la cel mai important eveniment din scurta istorie a școlii noastre – prima ceremonie de absolvire. Părinți, prieteni și profesori s-au reunit pentru a-i vedea pe cei 33 de absolvenți, urcând pe scenă pentru a primi cea mai importantă diplomă de până acum. Absolvenții au demonstrat prin discursurile lor că s-au transformat în tineri adulți remarcabili, echipați cu toate instrumentele necesare pentru a face față oricărei provocări care va urma; după cum spuneau și ei, pe bună dreptate, „dacă supraviețuiești IB, poți supraviețui oricui.” au transmis reprezentanții școlii într-o postare pe pagina de socializare.

Credit foto: British International School of Timisoara   » Read More