Posted inActualitate

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov / A intrat, deja, în campanie pentru 2028 / Soluții cu tot felul de grupuri de acțiune

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov / A intrat, deja, în campanie pentru 2028 / Soluții cu tot felul de grupuri de acțiune

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov.

Cel ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar al orașului în fața lui George Scripcaru a precizat că a primit foarte multe mesaje în ultimele zile: „Toate cuprind durere și dezamăgire, exprimate în forme profund umane… Am primit și multe sesizări ce țin de nereguli în secțiile de votare. Pe acestea le-am trimis către Biroul Electoral Municipal. Ne luptăm pentru fiecare vot și pentru corectitudinea alegerilor, deși șansele ca învingătorul la final să fie diferit sunt minime”.

Ce crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov | MyTex.roCe crede Allen Coliban că va fi în următorii 4 ani la Brașov

„Urmează 3 luni în care sunt primar al Brașovului și apoi 4 ani în care mă voi lupta pentru ca lucrurile bune ce s-au întâmplat să rămână, banii orașului să fie corect cheltuiți, iar deciziile să fie luate în interesul comunității. La cât de urâtă a fost campania aceasta și la ce dorință de răzbunare transpare din declarațiile și din atitudinea învingătorilor, decontul îl vom suporta cu toții”, a precizat Allen Coliban, care, în continuare, a precizat, pe diverse domenii, la ce se așteaptă USR-iștii.

Urbanism

„Vor încerca politizarea Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism. Vor dori schimbarea Arhitectului Șef. Vor reîncepe proiectele de blocuri pe dealuri și PUZ-urile controversate”.

Soluția dată de Allen Coliban: „O societate civilă puternică, ONG-uri, juriști, urbaniști – căutăm voluntari cu competențe în domeniu, vom primi ajutor și de la avocați care au câștigat astfel de lupte în București”.

Patrimoniu

„Vor încerca îngroparea RIAL și oprirea demersurilor începute pentru recuperarea imobilelor înstrăinate ilegal. Proiectele de reabilitare de monumente sunt în pericol de a fi uitate sau fușerite”.

 » Citește toată știrea aici…